Izolirka d.o.o » Naši proizvodi » Gruba gradnja » Izolacija » BK HIDROSTOP EXTRA 5/1

-20%

BK HIDROSTOP EXTRA 5/1

Kategorija: Izolacija

Bekament

Na stanju: 1.00 KOM

Cijena:

76,14 kn/KOM   (95,18 kn/KOM)

BK-HIDROSTOP EXTRA

Visoko fleksibilni hidroizolacijski premaz

Opis i područje primjene

Jednokomponentni hidroizolacijski premaz naročite fleksibilnosti, za horizontalnu i vertikalnu zaštitu površina od vlage. Koristi se za hidroizolaciju potencijalno vlažnih prostorija, kuhinja, kupaonica, tuš kabina, bazena, kao i hidroizolaciju podrumskih površina, terasa, itd. Namijenjen je unutarnjoj i vanjskoj uporabi, za pozitivni i negativni tlak vode ≤1,5 bar. Zbog svoje naročite fleksibilnosti pogodan je za zaštitu betonskih i drugih površina koje su izložene naprezanjima.

Priprema i nanošenje

Podloga na koju se nanosi BK-HidroStop Extra mora biti čvrsta, otprašena, očišćena od masti, plijesni i slabo vezanih dijelova. Glatke, slabo upojne betone premazati BK-Beton Kontakt-om. Priprema premaza se obavlja miješanjem s oko 30% vode, do potpune homogenizacije. Masu ostaviti da odstoji oko 5 min., ponovno izmiješati i nanositi na navlaženu površinu u roku od 60 minuta. Masa se pažljivo nanosi četkom u dva premaza, unakrsnim postupkom, do potpunog prekrivanja površine. Debljina jednog sloja je približno 1 mm, a slijedeći sloj treba nanositi nakon očvršćivanja prethodnog. Hidroizolacijski premaz treba zaštititi od brzog isušivanja (sunce, propuh itd).

Temperatura primjene: Od +5°C do +30°C. Ne raditi po izravnom suncu, kiši ni jakom vjetru. Visoka vlaga i niske temperature mogu produljiti vrijeme sušenja premaza.

Rok upotrebe: 12 mjeseci u originalnom pakiranju u suhoj prostoriji na paletama.

Potrošnja

Oko 2-2,5 kg/m², ovisno o kvaliteti podloge.

Pakiranje

5 kg.