Izolirka d.o.o » Naši proizvodi » Fasade » Žbuke i ljepila za fasadu » BK HIDROSTOP 1 25/1

Proizvod trenutno nije raspoloživ, ali može se naručiti!
Molimo nazvati +385 91 310 00 26

-20%

BK HIDROSTOP 1 25/1

Kategorija: Žbuke i ljepila za fasadu

Bekament

Cijena:

237,99 kn/KOM   (297,49 kn/KOM)

BK-HIDROSTOP 1

Jednokomponentni hidroizolacijski premaz
Opis i područje primjene

Jednokomponentni, hidroizolacijski, fleksibilni premaz za horizontalnu i vertikalnu zaštitu površina od vlage. Koristi se za hidroizolaciju potencijalno vlažnih prostorija kuhinja, kupaonica, tuš kabina, bazena, kao i hidroizolaciju podrumskih površina, terasa, lođa itd. Namijenjen je unutarnjoj i vanjskoj uporabi, za pozitivni i negativni tlak vode ≤1,5 bar. Materijal nije namijenjen završnoj obradi površina, niti za sustave koji su u stalnom kontaktu s vodom.

Priprema i nanošenje

Podloga na koju se nanosi BK-HidroStop 1 mora biti čvrsta, otprašena, očišćena od masti, plijesni i slabo vezanih dijelova. Glatke, slabo upojne betone premazati BK-Beton Kontakt-om. Priprema premaza se vrši miješanjem s 30% vode, do potpune homogenizacije. Masu ostaviti da odstoji oko 5 minuta, ponovno izmiješati i nanositi na pripremljenu podlogu u roku od 60 minuta. Masa se nanosi četkom u dva premaza, unakrsnim postupkom, do potpunog prekrivanja površine. Debljina jednog sloja je približno 1 mm, a sljedeći sloj treba nanositi nakon učvršćivanja prethodnog. Hidroizolacijski premaz treba zaštititi od brzog isušivanja (sunce, vjetar itd).

Temperatura primjene: Od +5°C do +30°C. Ne raditi po izravnom suncu, kiši ni jakom vjetru. Visoka vlaga i niske temperature mogu produljiti vrijeme sušenja premaza.

Potrošnja

Oko 2-2,5 kg/m², ovisno o kvaliteti podloge.

Pakiranje

25 kg.