Širok izbor visoko kvalitetnih ograda Betafence

Datum: 18.03.2015. | Kategorija: Blog

Isprintaj RSS kanal

Izolirka d.o.o » Blog » Širok izbor visoko kvalitetnih ograda Betafence

U našoj ponudi, pored svog drugog građevinskog asortimana, možete pronaći pletene ili elektrovarene, pocinčane i plastificirane ili samo pocinčane žice i pletiva. Veliki je izbor visoko kvalitetnog pletiva koji zadovoljava široku primjenu i nalazi se u Izolirki.

Tako u našoj ponudi možete pronaći:

Pantanet - elektrovarene mrežu koja je pocinčana i plastificirana, s dodatnom vodoravnom žicom na gornjem i donjem rubu. Vodoravne žice su valovite kako bi se olakšalo rastezanje mreže tijekom postavljanja.

Fortinet - elektrovarena mreža, pocinčana i plastificirana vodoravne žice su valovite.

Luxursus - mreža od pocinčane i plastificirane čelične žice idealna je za uređenje vaše okućnice ili vrta, a svojim jedinstvenim izgledom dat će vašem okolišu poseban štih.

Casanet - elektrovarena mreža, pocinčana nakon izrade u tri sloja cinka na točkama spajanja. Žica je to koja je varena u sitnu mrežu, a može poslužiti u različite svrhe.

Hexanet - kako samo ime govori, mreže je to sa šestostranim prozorčićima, a pocinčana je nakon proizvodnje. Proizvedena je prema normi DIN 1200. Služi za različite namjene u domaćinstvu

Pored navedenih proizvoda renomiranog proizvođača Betafence, u Izolirki možete pronaći i druge proizvode od pletene žice.

Fotografije